Medvedev ne prestaje da bljuje vatru, sve i svašta izneo u javnost! Da li je realno da je ovo rekao? Ori se planeta
Dmitrij Medvedev, Foto: Artem Priakhin / Zuma Press / Profimedia

FATALAN UDARAC

Medvedev ne prestaje da bljuje vatru, sve i svašta izneo u javnost! Da li je realno da je ovo rekao? Ori se planeta

Ukrajinci imaju sve mogućnosti da to urade, i sirovine i tehnologiju i stručnjake, naveo je Medvedev i pojasnio da je svaka laboratorija iz sovjetskog doba pogodna za proizvodnju punjenja male snage

Objavljeno:

Nacistički režim u Ukrajini pokušava da napravi prljavu bombu, upozorio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev.

Do tog "tužnog zaključka" se dolazi, kako objašnjava, ako se uzme u obzir "naizgled besmisleno brbljanje" sledbenika Bandere u Ukrajini oko stvaranja nuklearnog oružja.

"Ukrajinci imaju sve mogućnosti da to urade, i sirovine i tehnologiju i stručnjake", naveo je Medvedev i pojasnio da je svaka laboratorija iz sovjetskog doba pogodna za proizvodnju punjenja male snage.

"Sat otkucava", upozorio je on na Telegramu gde se osvrnuo na još dva događaja koja su se desila u protekloj nedelji.

Trampovo priznanje da je Zelenski kriv za sukob

Donald Tramp je postao prvi bivši predsednik SAD i predsednički kandidat koji je priznao da je Volodimir Zelenski odgovoran za sukob u Ukrajini, primetio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev.

Prema njegovim rečima, Tramp je priznao da je "ološ u prljavo-zelenom, kojeg hrani Zapad i koji je izgubio svaki legitimitet, direktno odgovoran za vojni sukob između Rusije i Ukrajine, a bolje rečeno, građanski rat".

Međutim, Medvedev je ocenio da to priznanje neće ništa promeniti u stavu SAD, čak i ako "crvenokosi Donald ponovo sedne u Ovalni kabinet".

Doduše, sama izjava ove vrste je izuzetno važna za budućnost, primetio je Medvedev.

Dmitrij Medvedev i Vladimir Putin
Dmitrij Medvedev i Vladimir Putin foto: EPA-EFE/EKATERINA SHTUKINA / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

"Plan pobede" Zelenskog

Komentarišući "plan pobede" Zelenskog, Medvedev je ocenio da su prekookeanski drugovi naredili "svom poslušniku" da bude oprezniji i da "zameni kokain travom".

"Ceo svet je čekao šta će biti uključeno u ozloglašeni 'plan pobede' kijevskih nacista. Gotovo je, možemo da odahnemo. Plan je otkriven", napisao je Medvedev.

Bonus video:

05:52

MEDVEDEV PRETI ARMAGEDONOM: Blef il OZBILJNO upozorenje?! Stručnjaci: Nemačka bi da udari šamar Rusiji, a AMERIKA NEŠTO MNOGO GORE

(Espreso/ RT Balkan/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.